2020-02-18 03:33

UMILINȚĂ la școală: Elevi, forțați să pozeze cu fructe...fără să guste nimic!

 |  20:16
UMILINȚĂ la școală: Elevi, forțați să pozeze cu fructe...fără să guste nimic!

Situaţie complet umilitoare pentru elevii unei şcoli generale din judeţul Bacău. Copii au fost puşi să pozeze mimând că mănâncă fructe, pentru a promova o alimentaţie sănătoasă. Însă când elevii au poftit la merindele aduse, le-a fost interzis să guste, pe motiv ca fructele trebuie să se plimbe şi pe la alte clase, tot pentru şedinţe foto.

Scenele umilitoare s-au derulat în şcoala comunei Huruieşti, judeţul Bacău.

Carmen Cernat, învăţătoare: “Copiii au spus că directorul şi domnul de educaţie fizică au venit dimineaţa înainte să ajung eu şi le-au dat un coş cu fructe să se pozeze şi să mimeze că mănâncă acele fructe.”

Când au ajuns acasă, copiii le-au povestit părinţilor cum au poftit la fructele aduse. Astfel a pornit un întreg scandal.

Vasile Paiu, părinte: “Mi se pare că i-au înjosit pe copii, unul dintre ei chiar a vrut să mănânce fructele şi i-a spus nu care cumva să mănânce că trebuie să facă fotografii şi la ceilalţi.”

Maricica Ancuţa, bunica: “Al meu mi-a zis că îi ploua în gură şi trebuia să mănânce? Nu le-au dat nimic.”

De cealaltă parte, inspectoratul şcolar susţine că în şcoală a fost organizat un concurs de desen, iar fructele au fost împărțite copiilor ulterior.

Doina Marinov, inspector şcolar ISJ Bacău: “Elevii au prezentat o serie de lucrări. La momentul respectiv fructele earu abia cumpărate şi nu erau spălate. Au fost oferite a doua zi elevilor în cadrul unei festivităţi de premiere a celor mai bune lucrări.” scrie PH-online.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Mai 2018

data viitoare le aduce covrigi..Copii puteti sa mirositi covrigii dar sa nu-i mancati...ca sunt pe inventar,trebuie predati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine