2019-12-12 23:28

Universitatea Bucureşti are un nou SEDIU administrativ

 |  15:41
Universitatea Bucureşti are un nou SEDIU administrativ

Universitatea din București are un nou sediu pentru Rectorat, în Șoseaua Panduri, nr. 90-92. Noua clădirea va fi în aceeaşi locaţie în care se află complexul format în prezent de Facultatea de Chimie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și căminul Gaudeamus.

Noul sediu va reprezenta centrul administrativ al Universității din București, reunind 56 de birouri, Sala Senatului UB, cu o capacitate de 125 de locuri, precum și Sala Consiliului de Administrație, cu o capacitate de 132 de locuri, scrie hotnews.ro.

Clădirea Rectoratului va avea trei amfiteatre pentru desfășurarea cursurilor: „Dimitrie Cantemir” și „Grigore C. Moisil”, cu o capacitate de câte 90 de locuri fiecare, precum și amfiteatrul „Ioan Mihăilescu”, care poate găzdui 145 de studenți.

Totodată, clădirea dispune de o cafenea, de o terasă, o curte interioară și de alte spații pentru socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
Acum 7 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray