2020-08-14 17:51

Veste excelentă pentru STUDENŢII STRĂINI din Marea Britanie

 |  14:46
Veste excelentă pentru STUDENŢII STRĂINI din Marea Britanie

Veste excelentă pentru studenţii străini din Marea Britanie. După ce obţin diploma, aceştia vor putea rămâne doi ani în Regat, pentru a-şi căuta un loc de muncă, a anunţat miercuri Guvernul, scrie News.ro.

Până acum, reglementările introduse de către Theresa May pe când era ministru de Interne, îi autoriza pe studenţi să rămână doar patru luni în regat după finalizarea studiilor. În Marea Britanie se află în momentul de faţă aproximativ 450.000 de studenţi străini.

”Importanta contribuţie pe care studenţii internaţionali o aduc ţării şi universităţilor noastre este atât culturală, cât şi economică. Prezenţa lor este în beneficiul Marii Britanii (...). Universităţile noastre prosperă pentru că ele sunt instituţii mondiale deschise. Această măsură va permite prestigiosului nostru sector al învăţământului superior să continue să-i atragă pe cei mai talentaţi în Marea Britanie”, subliniază într-un comunicat ministrul britanic al Educaţiei Gavin Williamson.

Măsura urmează să se aplice începând de anul viitor celor care încep un prim ciclu sau un ciclu superior într-o ”universitate britanică sau o instituţie de învăţământ superior de încredere, care a trecut proba în domeniul gestionării controlului imigraţiei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz