2019-10-19 15:51

Vești bune în EDUCAȚIE! Salariile PROFESORILOR vor crește anul viitor

 |  00:28
Vești bune în EDUCAȚIE! Salariile PROFESORILOR vor crește anul viitor

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, marți, la Antena 3, devansări de creșteri salariale în educație, astfel că salariile profesorilor vor crește în 2019.

"Aș vrea să anunț, pentru că știu că președintele anunță miercuri un fel de pact pentru educație - iar i-am furat caimacul, să spun așa - pentru că noi avem deja un acord semnat cu sindicatele din Educație pe care l-am negociat inclusiv eu personal, dar și alături de alți miniștri cum ar fi domnul Teodorovici sau primul ministru al României, un acord pentru susținerea educației care prevede foarte multe lucruri bune pentru profesori, în sensul că se devansează creșterile salariale.

Știți foarte bine că pe legea salarizării se crește cu 25% din diferență în fiecare an, de la 1 ianuarie. Ei bine, suma de bani pe care ei ar trebui să o aibă în 2022 se devansează cu 2 ani și la nivelul lunii septembrie 2020 vor primi ceea ce trebuie să primească în 2022", a declarat  Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a adăugat că în cazul profesorilor care se titularizează în mediul rural se acordă un bonus de 5.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray