2020-08-14 02:58

VISCOL. Cursuri suspendate integral în șase judeţele şi parţial în alte 12 judeţe

 |  13:48
VISCOL. Cursuri suspendate integral în șase judeţele şi parţial în alte 12 judeţe

În contextul avertizărilor Cod Roşu şi Cod Portocaliu de viscol , cursurile au fost suspendate integral, joi, în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea. În alte 12 judeţe, cursurile sunt suspendate partial.

Potrivit situaţiei furnizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC), cursurile sunt suspendate integral, joi, în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea. 

Decizia a fost luată de inspectoratele şcolare, în urma întrunirii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, din cauza condiţiile meteo nefavorabile - intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ, fiind emise Cod Roşu şi Cod Portocaliu.

Tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în alte 12 judeţe cursurile sunt suspendate parţial. Astfel, nu se ţin cursuri în 47 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa, o unitate de învăţământ din judeţul Braşov, patru din Prahova, cinci din Harghita, 14 din Galaţi, 23 din Teleorman, două din Dâmboviţa, 21 din Giurgiu, una din Vaslui, 33 din Argeş, una din Covasna şi şapte din Timiş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06

In legatura cu acest articol...

INFOTRAFIC: date despre situația circulației rutiere, feroviare, aeriene, fluviale și maritime

Vremea rea dă țara peste cap. Peste 17.000 de angajați ai MAI în intervenții în toată țara

Ninsoare în Capitală. Gabriela Firea: este totul în regulă, toată lumea are căldură. Bucureșteni- stăm în frig, minte. Este blocat orașul

Ninsoare în Capitală. Primăria Sector 6 împarte saci cu sare și nisip asociațiilor de locatari. 58 de utilaje au împrăştiat 490 de tone de material antiderapant

PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea în următoarele zile
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz