2019-10-23 05:39

1 DECEMBRIE: Dragnea și Tăriceanu, prezenți la ceremonia militară din Parcul Carol

 |  09:34
1 DECEMBRIE: Dragnea și Tăriceanu, prezenți la ceremonia militară din Parcul Carol

Președinții celor două camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, participă vineri la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, în Parcul Carol din București, informează Antena3. Astăzi, începând cu ora 8.00, în Parcul Carol are loc o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut.

Pe 1 decembrie 2017, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României, ocazie cu care va fi organizată parada de 1 decembrie, dar și numeroase evenimente și manifestații de Ziua Națională. Ziua de 1 decembrie 2017 marchează împlinirea a 99 de ani de la Unirea principatelor Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Români, eveniment care a avut loc la 1 decembrie 1918.

Parada de 1 decembrie 2017 din București va avea loc anul acesta în Piața Arcul de Triumf, de unde militarii vor mărșălui pe bulevardul Kiseleff spre Piața Presei Libere, iar traficul din zonă va fi restricționat, după cum a anunțat Brigada Rutieră.

Aproximativ 3.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informaţii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Mai mult de 300 de militari străini din țări precum Republica Moldova, Turcia, SUA, Marea Britanie, Ucraina, Slovacia, Portugalia, Polonia, Italia, Germania, Grecia, Franța, Canada și Bulgaria, vor lua parte la parada de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Gașca mea de la...1 Decembrie! 1 Decembrie 2018. Sărbătoarea Marii Uniri de la 1918. Ora 10.00 - defilarea de la Arcul de Triumf. Președintele României, Klaus Werner Iohannis, alături de președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, dar și de premierul Viorica Dăncilă și Patriarhul Daniel
03 Dec 2018 |
Tobă și răcituri Peste 250 de pagini din cele 390 ale lucrării cu care Petre Tobă a obținut, în anul 2011, titlul de doctor în științe militare și informații, sunt copiate, cuvânt cu cuvânt, din lucrări de specialitate sau din referate postate pe internet, fără utilizarea ghilimelelor și fără a respecta normele naționale și internaționale de citare în opere științifice. Informația, probată cu documente, este din noiembrie 2015 și a fost publicată de jurnalista de investigații Emilia Șercan, în portalul PressOne. Cu toate acestea, Comisia de Etică a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” recomandă menținerea titlului științific, considerând că „o parte din situaţiile de plagiat nu se susţin”
22 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray