2019-10-14 02:40

150 de ROMI s-au luat la BĂTAIE cu CRUCILE într-un cimitir din FOCŞANI

 |  09:54
150 de ROMI s-au luat la BĂTAIE cu CRUCILE într-un cimitir din FOCŞANI

Aproape 150 de romi au fost implicaţi sâmbătă într-un conflict în Cimitirul Nordic şi pe strada Mărăşeşti din Focşani. “Războiul” a izbucnit între două grupuri de romi care s-au întâlnit în cimitir, unde aceştia au întins mese şi au făcut grătare, conform tradiţiei lor, şi au dat de pomană pentru cei morţi. 17 persoane au fost duse la audieri la Poliţie.

La această oră, jandarmii încă patrulează în zona cimitirului şi pe străzile adiacente pentru a preveni reizbucnirea unor noi conflicte.

”În urma verificărilor s-a stabilit gradul de implicare a fiecărei persoane şi fapta comisă, iar celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi profanare de morminte” se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Vrancea.

În timpul conflictului, agresorii au folosit ca arme crucile pe care le-au rupt de pe locurile de veci, astfel că mai multe morminte au fost profanate. Scandalagiii au folosit scânduri, bolovani, bucăţi de bordură şi cruci de pe morminte, scrie news.ro.Ancheta în acest caz a fost preluată de Poliţia Municipiului Focşani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-23Parerea ta...

VAMPIRUL DRACULA
23 Apr 2017

au tinut sedinta P-S-D noaptea ca hotii
@VAMPIRULUI....
23 Apr 2017

:))))) Au folosit și crucile, dar degeaba! Se bătură pe 13 arginți?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray