2020-02-28 11:41

16 birouri de la Stadionul Steaua, devastate de hoţi

 |  17:48
16 birouri de la Stadionul Steaua, devastate de hoţi

Seiful aflat în incinta birourilor dela Clubul Steaua a fost ţinta unor indivizi, care în noaptea de miercuri sprejoi au făcut o vizită “în interes deserviciu”. Numai că seiful nu s-a lăsat luat aşa, cu una, cudouă, cum probabil se aşteptau indivizii. Vazând că nu reuşesc să-l scoată,atunci au încercat să-l spargă. Au reuşit după ce l-au tăiat cu flexul, semn căputeai să dai şi cu tunul în Stadoinul Ghencea că nu auzea nici un paznic. Dupăce au tăiat seiful, hoţii se aşteptau să pună mâna pe pradă. Cei doi inşi careau pătruns în casierie au văzut negru în faţa ochilor. Şi nu pentru că eranoapte, ci pentru că seiful era aproape gol. Câteva acte şi câteva monede învaloare de 50 de lei. Atunci, orbiţi de furie că au muncit degeaba, hoţii s-aupus pe devastat. În total 16 birouri, printre care şi cel al lui ValeriuArgăseală au fost vandalizate.

"Au făcut mai mult dezordine. Căutau bani, dar nu au găsit. Aucrezut că găsesc banii din biletele de la meciul cu Universitatea Craiova, careau fost vreo 4-5 miliarde de lei vechi", a declarat Becali la sport.ro.

"În jurul orei patru dimineaţă, doi indivizi au pătruns în clădire.Nu ştim pe unde au intrat, dar au ieşit forţând uşile de acces ale tribuneioficiale. Din informaţiile noastre, au plecat cu mâna goală. Cei doi au fostsurprinşi de camerele de înregistrare. Nu purtau cagule", a declaratChristian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine