2020-06-02 15:13

A doua seară de PROTESTE în mai multe orașe

 |  20:15
A doua seară de PROTESTE în mai multe orașe

Românii au ieșit din nou în stradă, joi seara, pentru a proteste împotriva legilor amnistiei și grațierii. La București, Iași, Timișoara, Brașov și Ploiești oamenii s-au strâns scandând slogane anti-psd.

La Bucuresti, in Piata Universitatii au ajuns circa 100 de oameni.  Mobilizare este si la Iasi, potrivit imaginilor transmite de utilizatorii Facebook.

Mai mulți protestatari sunt la Timișoara, unde circa 1.000 de oameni (estimari ale unor participanti) au iesit in strada. La Ploiesti au iesit circa o suta de persoane.

Oamenii scandează ”La închisoare, nu la guvernare”, ”Fără amnistie, la puşcărie”, ”Corupţia ucide” sau ”La închisoare, nu la guvernare”. Ei au pancarte pe care sunt desenaţi elefanţi roşii, dar şi pancarte cu mesaje precum ”Graţiere non grata” sau ”Spunem nu amnistiei şi graţierii”.

Un lider al protestatarilor a citit o petiţie pentru statul de drept adresată premierului Sorin Grindeanu, liderului PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. La rostirea numelor celor trei, oamenii au huiduit. În această petiţie, pentru care se strâng semnături, manifestanţii cer guvernanţilor să nu adopte ordonanţele vizând graţierea şi modificările Codului penal, conform Digi 24.

Miercuri seara, cateva mii de oameni au iesit in strada la Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Timisoara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

EXTREMA URGENTA
19 Ian 2017

Psd si-a dat cu firma in cap.duminică pot fi spulberati acesti jefuitori de țară.cine este dragnea sau iordache?doi infractori dovediti.locul la puscărie.
CORECT
20 Ian 2017

ABSOLUT VOM FI ACOLO . TREBUIE SA PUNEM CAPAT ACESTOR JOCURI MURDARE SI INTERESE PERSONALE ALE ACESTOR NEMERNICI CARE SAU JUCAT CU MINTILE NOASTRE SI NE-AU MNTIT CU NERUSINARE CA SA SCAPE DRAGNEA SI TARICEANU DE PUSCARIE. IAR TU GADEA DE LA ANTENA 3 SA SE ALEAGA PRAFUL DE TINE, CA NE-AI MINTIT SI NE-AI ABURIT CA PE NISTE PROSTI CU TELEVIZORUL.
ION CREANGA
20 Ian 2017

Dragilor când vor ieși în stradă cei aproape 40%dini alegători ai majoritatii și va vor lua cu pietre e sa vad unde o sa va ascundeți!!!! Intima sadea!!!! Aveți grijă la bumerang!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine