2019-11-18 01:32

A fost PRINS bărbatul care a BĂTUT cu bestialitate un pensionar pentru a-l jefui

 |  18:10
A fost PRINS bărbatul care a BĂTUT cu bestialitate un pensionar pentru a-l jefui

Bărbatul care în urmă cu cinci zile a bătut cu bestialitate un bătrân în scara blocului, în încercarea de a-l jefui, a fost prins vineri după-amiază de poliţişti. Bătăuşul fusese eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu.

Poliţia din Galaţi a publicat vineri cu poza agresorului, care a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce lovea repetat şi cu o ură de nedescris un pensionar de 75 de ani.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galaţi, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de suma de 500 euro şi un telefon mobil. La scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Semnalmente: înălţime - 1,75m, greutate - 69 kg, constituţie atletică, păr şaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, anunţa IPJ Galaţi.

Atacul deosebit de o violenţă exteemă s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei susţin că atacatorul şi-a urmărit victima pas cu pas. Victima în vârstă de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC şi apoi i-a schimbat în valută, fiind vorba de 500 de euro, scrie Mediafax. Când a intrat în blocul în care locuieşte, bătrânul a fost atacat din spate, bătut cu brutalitate şi jefuit, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în imobil.

Victima agresiunii se află în spital, în stare stabilă, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial sever. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

## TT Fă CEVA
18 Ian 2019

CAPODOPERA-I DE SCAUNUL ELECTRIC
PEDEAPSA CU MOARTEA
18 Ian 2019

și cu ASTA, BASTA! La fel pentru nebunii furioși care sunt trimiși acasă...să omoare membrii familiei și/sau vecini ori alți NEVINOVAȚI. PUNCT. ANIMALELE PE 2 PICIOARE DACĂ NU AU DISCERNĂMÂNT ȘI SAR LA GÂTUL CELORLALȚI...OMORÂȚI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray