2020-05-25 17:57

A fost REȚINUT pentru 24 de ore bărbatul din Făget care a ucis un om în bătaie și a rănit alte cinci persoane

 |  13:23
A fost REȚINUT pentru 24 de ore bărbatul din Făget care a ucis un om în bătaie și a rănit alte cinci persoane

Bărbatul care a ucis un om în parcul din oraşul Făget şi a rănit alte cinci persoane a fost reținut pentru 24 de ore, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. El este acuzat de omor şi tentativă de omor şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în urma audierilor, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de Ionel Boldea, tânărul care a omorât un bărbat şi a rănit alte cinci persoane, pentru omor şi tentativă de omor, aflate în concurs real.

"În dimineaţa zilei de 3 iulie 2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată în comunicat.

După ce a comis fapta, bărbatul s-a deplasat cu o bicicletă în satul Temereşti, fiind surprins de camerele de supraveghere. "După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremeşti, jud. Timiş, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată N.A., pe care, de asemenea, nu o cunoştea, începând să o lovească şi pe aceasta cu pumnii şi cu un băţ, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie”, mai arată sursa citată.

Boldea a agresat, apoi, alte persoane. "Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04

In legatura cu acest articol...

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat şi a rănit mai multe persoane a fost prins
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine