2019-08-20 16:06

UPDATE: A început RĂZBOIUL final în PSD! Mai mulți lideri cer DEMISIA premierului Tudose

 |  17:00
UPDATE: A început RĂZBOIUL final în PSD! Mai mulți lideri cer DEMISIA premierului Tudose

La ora 16.00 a început ziua cuțitelor lungi în PSD, ședința Comitetului Executiv al partidului și, dacă ar fi să-i credem pe liderii principali ai formațiunii, nu se va părăsi sala până când situația nu va fi rezolvată într-un fel sau altul. Au apărut deja primele zvonuri din ședința social-democraților, chiar din timpul negocierilor.

UPDATE: 20.43: Marius Pieleanu a venit la Antena 3 cu ultimele informații din ședința CEX că sunt 50 din 67 de semnături pentru demisia lui Tudose. Dan Nica, Șerban Nicolae au cerut demisia, se va trece în jumătate de oră la vot. Se va vota doar dacă se va da demisia de onoare.

Votul va valida de fapt demisia de onoare. Vicepremierul Marius Ciolacu va pleca și el prin demisie, iar Paul Stănescu va gira poziția formală în Guvern.

Mihai Tudose nu vrea să asigure interimatul.

În jur de 30 de lideri de organizații locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranșarea conflictului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose prin demisia premierului, spun surse citate de Digi24.

Scrisoarea prin care s-ar cere demisia guvernului Tudose ar fi fost semnată atât la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea, cât și la sediul PSD, înaintea CEx. Scrisoarea ar fi fost semnată de mai mulți lideri - și din teritoriu, și din fruntea PSD.

Premierul Mihai Tudose a cerut răgaz până după ședință pentru a face declarații despre intențiile și poziția sa la ședința CEx: ”Prima zi la Palatul Victoria este prima din ultimele”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a abținut în a comenta situația explozivă din partid înainte de a intra la ședința Comitetului Executiv. Ironic, a spus doar că în ultima vreme a „citit scrisori” și că va spune ce are de spus în ședința conducerii extinse.

„Eu vreau să vă spun doar atât, că, în toată perioada asta, nu am ieșit în nicio apariție publică, doar am citit scrisori, am urmărit apariții publice. Și atât. O să vorbesc acum la CEx”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cum va vota dacă se va ajunge în ședința CEx la un vot privind retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, președintele PSD a răspuns: „Ca de obicei, cu partidul”.

După care a refuzat să mai răspundă întrebărilor, dând asigurări jurnaliștilor că va face mai multe declarații la sfârșitul ședinței.

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat înaintea ședinței Comitetului Executiv de luni, că e obligatoriu să fie găsită o soluție la conflictul din partid dintre liderul Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose și oricât de mult timp le va lua celor din conducerea social-democraților să tranșeze această problemă, vor ieși cu o decizie care va fi impusă de majoritate și va fi asumată de minoritate, astfel încât mesajul să fie comun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Ian 2018

MAfia lui Drac-nea controleaza toti penalii din PSD...se stie
BOLSEVICII.
15 Ian 2018

Gruparile mafiote din cadrul GIO se cearta pe ciolan. Pana cand jegosul de TeleMorman (de prosti) nu va dispare Romania adormita nu va avea liniste. In orice tzara civilizata ar fi fost acest impostor (drak-nea) ar fi fost de mult inlaturat. Romania doarme iar economia, sanatatea, invatamantul , cultura sunt calcate in picioare de un grup restrans de ordinari sprijiniti mediatic de gruparea infractionala felix-ghita prin cele doua closete TV unde privesc analfabetii si gunoaiele natiei.
ANONIM
15 Ian 2018

ALEGERI ANTICIPATE PE BAZA DE CRITERI DE INTEGRITATE SI COMPETNTA NUAMI ASA POLITICA POATE DEVENI CEEA CE E NECESAR PT PROGRESUL POPORULUI ROMAN .
COCINA PSD
15 Ian 2018

peste tot pe planeta mafia este eliminata....cocina porcarului drac-nea se va darama
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray