2020-05-29 04:38

A murit celebrul interlop Fane Spoitoru

 |  16:38
A murit celebrul interlop Fane Spoitoru

Fane Spoitoru, celebrul interlop al anilor '90, a murit într-un spital din Israel, potrivit spynews.ro. El fusese internat după ce a suferit un accident vascular.

Fane Spoitoru avea 56 de ani. Pe numele său real Ion Titişor, Fane Spoitoru s-a născut pe 5 iunie 1959, în cartierul Dudești, din București. În clasa a șaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua.

În anul 1977 a fost înjunghiat la o nuntă și a trebuit să renunțe la sport. După aceea s-a angajat ca muncitor, mai întâi la Gostat și apoi la Întreprinderea Prestări Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, în total petrecând 12 ani în închisoare înainte de Revoluție.

Între 1990-1991 a făcut afaceri în Germania, iar cu banii câștigați acolo a cumpărat „Cafeneaua Veche”, din București, și a deschis o linie de taxiuri. În vara anului 1992, în fața fostei discoteci Vox Maris din București, ca urmare a unui scandal, Spoitoru l-a tăiat cu o sabie ninja pe polițistul Nelu Florea, care l-a împușcat la rîndul său, de şapte ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-07Parerea ta...

MAI Dă-L șI P-ăSTA...
07 Apr 2016

UNDEVA! Pe el și pe toți POLITICIENII! Când îi văd, m-apucă dracii...și, de ce a fost celebru dementul ăsta? C-a băgat în spital un polițist? C-a frânt oase și destine după bunul plac, pentru că poliția de azi e mai slab pregătită decât miliția de ieri? Pentru că există legi, dar nu se-aplică? Sau pentru că au dublu sens, interpretabile după un punct sau virgulă...
MEY CROCODILE....
07 Apr 2016

Poate știi tu ADEVĂRUL...spune-ni-l și nouă...iar animalul ăsta, chiar dacă n-a tăiat el mâna polițistului, TOT UN INFRACTOR RĂMÂNE!
CROCODILUL FLAMAND
07 Apr 2016

EU URASC SUPERFICIALITATEA SI CORUPTIA...PROSTIA SI MINCIUNA....DE CE SA IMPUSTI UN INFRACTOR CARE E CELEBRU CAND ALTUL DE LANGA EL TI-A TAIAT MANA????NU CUMVA ESTE O PROSTIE?...E LA MINTEA COCOSULUI...ORICE BOU DE ABATOR STIE CA UN MARE INTERLOP NU SCOATE SABIA SAU ARMELE EL PERSONAL...CI ARE BODYGUARZI...CARE SUNT PLATITI SA-L APERE...POLITISTUL A GRESIT ENORM...A TRAS IN FANE SPOITORUL DAR ALTCINEVA FOARTE IUTE DE MANA L-A ATACAT CU SABIA>>>>SI NU TE DUCI IN MIJLOCUL INTERLOPILOR DE UNUL SINGUR SA SCOTI PISTOLUL...E CONTRAR REGULAMENTULUI..PUTEA SA IMPUSTE O GRAMADA DE OAMENI DIN GRESEALA...SI ERA FARA ECHIPA DE INTERVENTIE...TOTAL AIUREA SI ILEGAL...TOT RESPECTUL PENTRU MESERIA DE POLITIST....DAR NU SE FACE ASA CEVA...VII INARMAT IN DISCOTECA SI FACI PE MARELE RAMBO,SCOTI PISTOLUL SI TRAGI IN CINE CREZI TU CA MERITA IMPUSCAT...DUPA AIA CAND VEZI CA TI-A TAIAT MANA MAI TRAGI INCA 6-7GLOANTE TOT IN CINE VREI TU...SI AI MARE GRIJA SA NU-L IMPUSTI PE CEL CARE TI-A TAIAT MANA>>>>>NO COMMENT>>>PROSTIA NU ARE TRATAMENT
CROCODILUL FLAMAND
07 Apr 2016

SI CA SA INCHEI...AM TOT SPUS...UN FOARTE BUN PRIETEN AL MEU POLITIST A MURIT ASASINAT DE OAMENII LUI BASESCU SI MAFIA LUI IMOBILIARA....DEOARECE ERA PROFESIONIST...NU MAI AVEM NEVOIE DE PROFESIONISTI...CA SA DESCOPERE ADEVARUL...NE TREBUIE SLUGI PROASTE CARE SPUN"SA TRAITI SEFU"...ASTA E ROMANIA REALA..CONDUSA DE SLUGI PROASTE SI DE SEFII CORUPTI SI CU DULAPURILE PLINE DE SCHELETE...CU MAINILE PLINE DE SANGE...NE CONDUC TERORISTII DIN DECEMBRIE 1989...F-S-N UL NKVD-IST AL LUI ILICI BOLSEVICUL
ANONIM
07 Apr 2016

A luat inainte bani inprumut de la el , cica inprumut . Morocaru ia cerut si dobinda . Pana atunci si in noaptea aceia , a stat cu el la afaceri in bar . De acolo sau injurat si a scos pistolul , dar el si gorilele lui erau in apropiere . Nu sau inteles . Ceva neclar . Bine ca nu se vaccineaza toti , de toate bolile
HMM...
08 Apr 2016

Am trăit s-o văd și p-asta - cum se ȚINE partea unui interlop...asemenea specimene, care cer taxă de protecție, care fac trafic de droguri sau de carne vie, NU TREBUIE SĂ EXISTE! Poliția ce face? Tace, zace în nesimțire sau...tranzacționează cu asemenea specimene!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine