2020-07-16 20:56

A MURIT ultimul frate al lui Nicolae CEAUȘESCU! Vezi câți ani avea și cu ce s-a ocupat în timpul vieții

 |  11:25
A MURIT ultimul frate al lui Nicolae CEAUȘESCU! Vezi câți ani avea și cu ce s-a ocupat în timpul vieții

Ioan Ceaușescu, cel mai tânăr frate al lui Nicolae Ceaușescu, a murit duminică dimineață la vârsta de 88 de ani, a anunțat senatorul Marius Marinescu.

Ioan Ceaușescu s-a născut la 19 martie 1932 în Scornicești. Nu a avut funcții politice, fiind considerat un tehnocrat al epocii Ceaușescu. A absolvit Agronomia, a ajuns profesor de horticultură, fiind supranumit „părintele horticulturii moderne” în România. În 1961, a adus prima seră modernă din Olanda, extinzând modelul la nivel național. A fost implicat în programul de planificare și construcție a sistemului de irigații, care ajunsese în 1989 la 4 milioane de hectare, spune senatorul Marius Marinescu pe contul său de socializare. Ioan Ceaușescu nu s-a implicat în politică, nu a avut funcții în Marea Adunare Națională , CPEx sau FDUS. A rămas la catedră până la sfârșitul carierei și a scris o carte „Strategia organizării horticulturii românești, 1957-1990”, a adăugat Marius Marinescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

CARUL CU PROSTII
10 Mai 2020

Da-l naibii de părinte al horticulturii ! Nu ne interesează.Privim către Romania de astăzi este cu adevărată o groapa de gunoi și o prăpastie în marea agricultura romanească
FIFI
10 Mai 2020

chiar daca au fost fii ai epocii apuse, totusi trebuie apreciati, au facut si ceva benefic pt. ROMANIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz