2020-05-27 04:01

A rămas sau nu PONTA cu titlul de doctor în drept? Vezi ce a decis CAB

 |  15:11
A rămas sau nu PONTA cu titlul de doctor în drept? Vezi ce a decis CAB

Fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educatiei de retragere a titlului de doctor în drept, însă miercuri Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea sa.

Avocatul lui Ponta a declarat că actul administrativ prin care fostului premier i-a fost acordat în 2003 titlul de doctor nu putea fi revocat printr-un alt act administrativ, mai ales că primul şi-a produs efectele în circuitul civil, potrivit tvr.ro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs

Ministrul Educaţiei a semnat în vara anului trecut ordinul de retragere a titlului de doctor în cazul fostului premier, după ce Consilul pentru Atestarea Titlurilor Universitare a constat că lucrarea de doctorat este un plagiat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-08Parerea ta...

PLAGIATORUL CORUPT.
08 Feb 2017

Si un elev de clasa a doua vede ca sunt peste 130 de pagini copiate .Nesimtitul se agata de ori ce .Poate da vreo OUG MAFIA PSD.DA BANII INAPOI ROMANIEI SI DUTE LA ERDOGAN PLAGIATORULE CORUPT.
CAND E ARESTAT?
09 Feb 2017

"EI" si CAMARILA lor nu dau niciodata banii inapoi. Insa, CETATENII NORMALI, cu complicitatea unor MAGISTRATI si EXECUTORI JUDACATORESTI sunt intotdeauna ABUZATI si DISCRIMINATI tocmai datorita Legilor si Ordanantelor cu DEDICATIE! Doar cei multi, printre care si acei sustinatori infocati ai PSD, trebuie sa plateasca pentru JAFUL POLITICIENILOR Oare unde este "LISTA OFICIALA a EXECUTORILOR JUDECATORESTI SUSPENDATI"? Avocatii au oficial, pe site asemenea informatii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine