2020-07-08 17:30

A revenit la Poarta Albă! Gigi Becali s-a întors în închisoare

 |  18:16
A revenit la Poarta Albă! Gigi Becali s-a întors în închisoare

Finanțatorul echipei Steaua s-a întors, sâmbătă, la penitenciarul Poarta Albă din Constanța, după ce i-a expirat permisia de cinci zile de libertate.Înainte de a reveni în închisoare, latifundiarul a discutat cu președintele clubului de fotbal și a făcut strategia pentru următoarea perioadă.

Gigi Becali s-a bucurat de cinci zile de libertate, după ce reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă au decis să-i acorde această permisie. Pentru a nu-i mai supără pe aceștia, Becali a dat dovadă de un comportament exemplar.

Spre deosebire de permisia obținută în luna mai,  latifundiarul a mizat acum pe discreție totală. Nu a mai făcut show, nu a mai vorbit cu presa, și a ales să-și petreacă timpul cu apropiații săi. El a profitat de timpul liber și și-a rezolvat treburile.

Potrivit Digi Sport, Gigi Becali a stabilit împreună cu Valeriu Argăseală sumele care le vor fi oferite lui Lucian Sănmărtean, Andre Prepeliță și Lukasz Szukala pentru a-și prelungi contractele.

"Prezența sa în libertate a facilitat anumite contacte directe și rezolvarea unor probleme. Cât timp a fost în permisie, s-a discutat și problema prelungirii contractelor. Lucrurile sunt clare, dar nu vă putem spune dacă s-au rezolvat", a spus Argăseală la postul tv.

Imediat după ce a ieșit din inchisoare, Becali a avut grijă să plătească salariile restante, iar jucătorii i-au mulțumit cum au știut mai bine. Au câștigat cu 6-0 meciul cu Aalborg din Europa League.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20

Mai multe imagini:
A revenit la Poarta Albă! Gigi Becali s-a întors în închisoare
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz