2020-02-24 14:53

A încercat să-şi omoare soţul cu lovituri de ciocan şi de sabie. În cele din urmă a reuşit, dar sufocându-l cu o pernă. „Am încercat să îi curm suferinţa”

 |  19:13
A încercat să-şi omoare soţul cu lovituri de ciocan şi de sabie. În cele din urmă a reuşit, dar sufocându-l cu o pernă. „Am încercat să îi curm suferinţa”

O femeie şi-a ucis bărbatul sătulă săvadă câtă suferinţă îndură acesta de aproape doi ani de zile, din cauza uneiboli necruţătoare. Şocată de fapta pe care a făcut-o femeia a stat două zile cucadavrul soţului în pat. Fiul celor doi a fost cel care a anunţat poliţia dupăce a venit în vizită şi şi-a găsit tatăl mort.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 11.00,poliţiştii Secţiei 9 au anunţat Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitaleică, într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Visarion Sechelarie dinsectorul 2 al Capitalei se află cadavrul unui bărbat care prezintă mai multeurme de violenţă. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă formată dinofiţeri ai Serviciului Omoruri, specialişti criminalişti, un procuror dincadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi un medic legist.

L-aprivit timp de 30 de ani cum suferea

În sufrageria apartamentului 110 seafla cadavrul unui bărbat în vârstă de 74 de ani, Nicolae Hogaş, care prezentala nivelul capului multiple urme de violenţă produse cu un corp dur şităietor-înţepător. În timp ce criminaliştii prelevau probe din apartament şiefectuau măsurătorile, iar medicul legist examina victima, ofiţerii din cadrulServiciului Omoruri încercau să afle ce s-a întâmplat. Primul audiat a fostfiul victimei, fiind şi persoana care a chemat poliţia. Acesta a declarat că avenit în vizită la tatăl său şi a găsit-o pe mama lui, Florina Hogaş, într-ostare confuză. Ea era pe marginea patului din sufragerie şi privea în gol.Ulterior i-a spus că nu mai suporta să-l vadă cum se chinuie după ce timp de 30de ani au fost împreună şi a decis să-i curme suferinţa.

Sabiaşi ciocanul nu l-au doborât

Criminaliştii au efectuat cercetarealocului faptei, iar cadavrul a fost ridicat şi transportat la InstitutulNaţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Din audierea soţiei victimei, FlorinaHogaş, de 59 ani, a rezultat că soţul său era grav bolnav şi imobilizat la patde mai mulţi ani. Dorind să-i pună capăt suferinţei, duminică, în jurul orei15.00, l-a lovit pe acesta în cap cu un ciocan de mai multe ori. Văzând că n-amurit şi că horcăie, după câteva ore l-a lovit în cap şi cu o sabie decavalerie veche, model 1916. Pentru că nici de această dată nu a reuşit să-lomoare, pe seară l-a sufocat cu o pernă până nu a mai mişcat şi nu a mai scosnici un sunet.

Femeias-a culcat lângă cadavru

După ce l-a omorât pe soţul său, Florinaa dormit în pat cu cadavrul timp de două zile. Faţă de Florina Hogaş Parchetulde pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore,şi a fost prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestarepreventivă. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângăTribunalul Bucureşti – Secţia Urmărire Penală şi Serviciul Omoruri sub aspectulsăvârşirii infracţiunii de omor calificat, umând ca, în funcţie de rezultatulexpertizei psihiatrice, să se stabilească dacă femeia a avut discernământ. Dacăda, atunci anchetatorii vor schimba încadrarea în omor deosebit de grav avândîn vedere cruzimea de care a dat dovadă. În România, ca şi în multe alte ţăridin lume eutanasierea nu este autorizată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine