2020-06-01 16:58

ACCIDENT cumplit în Olt. A fost activat PLANUL ROŞU de intervenţie

 |  16:12
ACCIDENT cumplit în Olt. A fost activat PLANUL ROŞU de intervenţie

Autorităţile au declanşat, marţi după-amiază, Planul roşu de intervenţie în urma unui accident produs pe DN 65, în zona localităţii Priseaca din judeţul Olt, în care au fost implicate şase autovehicule, între care un microbuz. Primele informaţii arată că sunt 16 persoane implicate în accident.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), accidentul a avut loc pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv  un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Din informaţiile preliminare, sunt 16 persoane implicate, potrivit News.ro.

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Pentru gestionarea situaţiei acţionează 7 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi 9 ambulanţe SAJ, arată IGSU.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine