2020-04-06 21:59

ACCIDENT. Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost internat Spitalul de Urgenţă Floreasca

 |  19:32
ACCIDENT. Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost internat Spitalul de Urgenţă Floreasca

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a rămas internat. El prezintă un traumatism toracic suferit în urma accidentului rutier în care a fost implicat joi pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea.

Surse medicale au precizat pentru Mediafax că Daniel Chițoiu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie). Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleași surse.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș.

El era la volanul unui autoturism, singur în mașină. În urma impactului, o persoană a murit și alte două au fost rănite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26

In legatura cu acest articol...

UPDATE: TRAGEDIE de Crăciun: Fostul ministru Daniel Chițoiu, ACCIDENT mortal pe DN7
Parerea ta...

PACATUL SI BLESTEMUL
26 Dec 2019

Metoda noua a sinucideri TELEFONUL la volan ?
COMISARUL PARAIPAN
26 Dec 2019

am vazut pozele-ce diferenta intre structura de rezistenta intre AUDI si DACIA...pana la urma marfa nemteasca e fara egal in ceea ce priveste siguranta poate doar Volvo sa fie mai solid.Problema este din cauza ca nu au construit drumuri pe mai multe benzi ca sa nu mai existe nebuni care depasesc la limita pe drumurile cu o singura banda de circulatie.Toata Europa are drumuri civilizate numai la noi banii s-au furat si noi mergem pe niste sosele extrem de periculoase pline de gropi.Poate cu ocazia asta cineva sa declare prioritate de gradul zero construirea de drumuri moderne
CONDUCATOR AUTO
26 Dec 2019

Cele doua masini sunt cu botul in aceeași directie . Logic doar ca Audi este pe banda celuilalt conducator auto ! Audi se afla pe contrasens si este vinovat de accident ! Cei care au masini de acest tip se considera stăpânii șoselelor fara sa se gândească la ceilalți conducători auto.
JAVRA
27 Dec 2019

Ce tot o frecati atita latrinelor ? Bagabontul era ministru pe sosele si mergea cu tancu , in trafic . Nu avea dumnezeu . Trebuia sa se dea toti din fata lui . Mascaricilor
CONDUCATORUL AUTO
27 Dec 2019

Ambele masini sunt lovite frontal so in partea dreapta mai puternic . deci audi era aproape de sant dar pe sensul opus !de aceea sa intors loganul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine