2019-07-19 05:26

Accident grav în București: doi poliţişti au ajuns la SPITAL după ce au fost loviţi de un taxi

 |  15:46
Accident grav în București: doi poliţişti au ajuns la SPITAL după ce au fost loviţi de un taxi

Un autotursim al Poliţiei Capitalei a fost implicat, vineri, într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitală, după ce autoturismul Poliţiei Capitalei a pătruns într-o intersecţie, fiind lovit de un autoturism taxi, potrivit NEWS.RO. Taximetristul susţine însă că maşina de poliţie a pornit girofarele şi sirena mult prea târziu şi nu a putut evita impactul.

În urma incidentului, un agent de poliție a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Din primele informaţii, taximetristul nu ar fi acordat prioritate autoturismului poliţiştilor, un agent fiind rănit, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Taximetristul susţine însă că maşina de poliţie a pornit girofarele şi sirena mult prea târziu şi nu a putut evita impactul.

"Am intrat pe verde, dânşii înainte de terminarea refugiului au dat drumul la sirenă şi s-a produs impactul. Organele de anchetă care fac măsurători, cu toate că-s colegi, sper să-şi facă datoria. Eu veneam după Occidentului şi domnii poliţişti veneau de pe Buzeşti. Am şi martori.", a mărturisit taximetristul implicat în accident pentru Antena 3.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul rutier nu este blocat, ci doar cel al tramvaielor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray