2019-12-13 15:13

ACCIDENT grav: Un pieton a fost OMORÂT, șoferul a FUGIT

 |  18:14
ACCIDENT grav: Un pieton a fost OMORÂT, șoferul a FUGIT

Un bărbat a fost accidentat mortal, duminică dimineață, în jurul orei 4:40, la intersecția bulevardelor N. Grigorescu cu C. Brâncuși din București. Conducătorul auto a părăsit, ulterior, locul faptei.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, şoferul a fost prins, acesta aflându-se în prezent în custodia poliţiştilor, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

”În jurul orei 4:40, la intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi, a avut loc un accident rutier. Un autoturism a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În urma accidentului, pietonul a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere, a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, acesta fiind în custodia poliţiştilor”, menționează sursa citată.

În acest caz se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray