2020-01-26 00:38

Accident în Cluj-Napoca. Un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit. Şase persoane au fost rănite

 |  12:21
Accident în Cluj-Napoca. Un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit. Şase persoane au fost rănite

Un accident a avut loc în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, în urma căruia cel puţin şase persoane au fost rănite după ce un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria. La această oră transportul în comun în zona accidentului este blocat.

Directorul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, Liviu Neag, a precizat, că accidentul s-a produs după ce şoferul unui troleibuz nu a acordat prioritate unui tramvai, sub podul Calvaria din cartierul Mănăştur.

"Din primele informaţii se pare că troleibuzul nu s-a asigurat, a intrat în tramvai în partea din faţă şi l-a scos de pe şine. Transportul în comun este blocat. Încercăm să remediem situaţia cât mai repede, pentru a putea fi reluat traficul mijloacelor de transport în comun. Se pare că au fost câteva persoane rănite uşor. Împotriva şoferului de troleibuz care a provocat accidentul vom lua măsurile care se impun", a precizat Liviu Neag, directorul CTP Cluj, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a afirmat, că în urma impactului cel puţin şase persoane au fost rănite.

”Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate, troleibuzul nu a acordat prioritate tramvaiului şi se pare că şase, şapte persoane ar fi suferit leziuni. La faţa locului se acordă îngrijiri", a precizat Carmen Jucan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-28Parerea ta...

FILIP
28 Aug 2014

Poza prezentata, nu este cea a accidentului despre care vorbeste stirea! Nu este o poza din Cluj! Oare toate stirile prezinta aceeasi incredere?!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine