2020-02-18 02:07

ACCIDENT în Gara din București: O persoană s-a ARUNCAT în fața trenului

 |  22:23
ACCIDENT în Gara din București: O persoană s-a ARUNCAT în fața trenului

In jurul orei 20.20, o persoană s-a aruncat în faţa trenului IR 1587, informează CFR. Accidentul s a înregistrat între statiile Bucuresti Nord şi Bucuresti Baneasa, în zona haltei Pajura.

Pana la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar in statiile de pe traseu.

La aceasta ora, trenul IR 1684, cu statie finala Gara de Nord, este oprit in Gara Baneasa. Isi va relua circulatia, dupa ce finalizarea masuratorilor din zona accidentului.

Joi seara, o persoană, un bărbat din informaţiile cunoscute până în prezent, s-a sinucis în zona haltei Pajura, din zona Bucureşti, ceea ce provoacă întârzierea trenurilor spre şi dinspre Bucureşti, a anunţat CFR.

„În jurul orei 20.20, o persoană, din primele informaţii ar fi un bărbat, s a aruncat în faţă trenului IR 1587. Accidentul s-a înregistrat între staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa, în zona haltei Pajura. La faţă locului sunt aşteptaţi reprezentanţii Procuraturii. Până la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar în staţiile de pe traseu. La această ora, trenul IR 1684, cu staţie finală Gara de Nord, este oprit în Gara Băneasa. Îşi va relua circulaţia, după ce finalizarea măsurătorilor din zona accidentului”, a declarat, joi seara, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-28Parerea ta...

MIKIM
01 Mar 2019

Accident in gara din Bucuresti, dinte statii. Mare gazetar, mare caracter.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine