2020-02-18 11:09

Accident între un AUTOCAR înmatriculat în Ucraina şi un autoturism. Mai multe persoane sunt rănite

 |  09:56
Accident între un AUTOCAR  înmatriculat în Ucraina şi un autoturism. Mai multe persoane sunt rănite

Opt persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar înmatriculat în Ucraina, produs pe DN 2 B, la ieşire din localitatea brăileană Baldovineşti. Iniţial cinci persoane au fost transportate la spital, însă ulterior, după evaluările medicilor, acestora li s-au adăugat alte trei.

Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autocar si un autoturism, la ieşire din Baldovineşti, pe DN 2 B. Ulterior, alte trei persoane au fost transportate la spital.

Trei dintre victime au rămas incarcerate. Este vorba despre şoferii celor două autovehicule şi despre încă o persoană din autoturism, care este înmatriculat în Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat o autospcecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD.

Toţi răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila în timp ce echipajul medical prezent la faţa locului a consultat restul persoanelor pentru a vedea în ce stare sunt.

În autocar, care este din Ucraina, erau 51 de persoane, iar în autoturismul înmatriculat în Constanţa două persoane.

La faţa locului erau aşteptate două autobuze de la societatea de transport local din Braila care să I preia pe pasagerii din autocar şi să îi transporte într-un loc unde să li se ofere adăpost, dat fiind că în zona în care s-a produs accidentul vântul bate cu putere

Traficul pe DN 2 B, la ieşire din Baldovineşti, este blocat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine