2020-02-28 21:33

ACCIDENT la Mina Lonea. Doi angajaţi au ajuns de urgenţă la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă

 |  08:30
ACCIDENT la Mina Lonea. Doi angajaţi au ajuns de urgenţă la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă

ACCIDENT la Mina Lonea. Doi angajaţi de la Mina Lonea au ajuns marţi de urgenţă la spital, după ce au suferit arsuri pe mâini și pe față. Incidentul s-a produs în timp ce angajaţii făceau lucrări la un generator de curent electric.

„Cei doi angajați au intervenit la un contactor de forță de la un generator de curent de la puțul cu schip al Minei Lonea. S-a generat un arc electric ce i-a surprins pe cei doi electricieni, care au suferit arsuri pe ambele mâini și pe față", a declarat Gabriel Petrescu, directorul Diviziei miniere, potrivit Mediafax.

Gabriel Petrescu a mai spus că accidentul a avut loc la suprafață, în clădirea puțului cu schip. Cei doi angajaţi accidentați nu au mai apucat să schimbe contactorul.

Cei doi mineri accidentați au fost transportați la Spitalul de Urgență din Petroșani cu arsuri de gradul al doilea pe față și pe zece la sută din suprafața mâinilor.

Conducerea Diviziei miniere a precizat că în prezent nu se știe din ce motive a fost generat arcul electric, dar o comisie de anchetă a Minei Lonea va cerceta modul de producere a accidentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine