2020-05-29 11:03

Accident pe Autostrada Soarelui. Două persoane, rănite

 |  10:08
Accident pe Autostrada Soarelui. Două persoane, rănite

Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în urma căruia două persoane au fost rănite. Incidentul s-a produs la kilometrul 194, între Medgidia și Murfatlar.

În urma impactului, două persoane au fost rănite uşor, acestea refuzând să fie transportate la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri suplimentare, potrivit reporterntv.ro.

Pentru prevenirea accidentelor, Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă; să respecte limitele legale de viteză; să folosească luminile de întâlnire; să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie; să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc; să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii; să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

Centrul Infotrafic a anunţat că, în a doua parte a zilei, pe mai multe drumuri importante (în special pe cele care leagă stațiunile maritime din județul Constanța și cele montane prahovene de Capitală) valorile de trafic vor crește considerabil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine