2020-04-05 20:14

ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. O platformă cu un tanc a lovit un pasaj

 |  18:00
ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. O platformă cu un tanc a lovit un pasaj

Accident, marți dimineață, pe Autostrada Soarelui. Un tanc transportat pe o platformă a atins cu turela un pasaj peste autostradă. Incidentul s-a petrecut pe A2, la kilometrul 90, pe direcția Constanța – București, fiind avariat și un autotren.

"În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, km 90+400, calea 2 (Constanța-București), în timpul unui transport militar de armament, a fost atins pasajul cu turela unui tanc aflat pe platformă, iar aceasta din urmă a acroșat și un autotren. Toate vehiculele implicate se află pe banda de urgență, circulația desfășurându-se normal pe ambele benzi ale căii de rulare către București", potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

Potrivit sursei citate, vehiculele implicate au fost trase pe banda de urgenţă, circulaţia desfăşurându-se normal pe ambele benzi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

FLORIN BUNEA
03 Mar 2020

inca mai exista capete patrate. si unde in armata.
NICU
04 Mar 2020

Nu este tanc. Este un transportor de infanterie ML84 cu tun cal 25 mm elvețian.
NICU
04 Mar 2020

Mai grav, este unul din tunurile automate antiaeriiene după un transportor Gepard german, din dotarea României care se afla ridicat mai sus decât turela.Acum acesta va placa în Germania pentru reparații pe banii MApN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine