2020-02-18 20:32

ACCIDENT RUTIER GRAV: Două persoane și-au pierdut viața pe Șoseaua Giurgiului. Traficul e blocat

 |  19:35
ACCIDENT RUTIER GRAV: Două persoane și-au pierdut viața pe Șoseaua Giurgiului. Traficul e blocat

O femeie și un copil de 3 ani au decedat marți într-un accident rutier produs pe șoseaua Giurgiului, la intrarea în Jilava dinspre 1 Decembrie, în urma coliziunii dintre un autoturism și un tir, anunță reprezentanții ISU București.

Femeia se afla la volanul autoturismului, având în mașină copilul de 3 ani, și a fost încarcerată. Copilul, ținut într-un scaun special auto, potrivit polițiștilor, a decedat în ambulanța SMURD, relatează romaniatv.

"Femeia care se afla încarcerată a fost declarată decedată de către medicii de la SABIF. Sunt două victime în total, femeia de la volan și copilul care se afla în mașină. Accidentul a avut loc între un tir și un autoturism, lovindu-se frontal. Șoferul de pe tir este conștient. S-a intervenit cu o mașină de descarcerare, două mașini cu apă și spumă, o ambulanță de prim ajutor și din partea SABIF un o echipa cu medic", au declarat oficiali ISU-București.

Traficul este blocat în zonă în ambele sensuri. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o mașină de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță cu medic de la SABIF.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine