2020-06-03 13:49

Accident rutier în Ungaria. Un român a murit, iar alţi patru sunt răniţi

 |  07:10
Accident rutier în Ungaria. Un român a murit, iar alţi patru sunt răniţi

Ministerul Afacerilor de Interne a anunţat, într-un comunicat de presă, că un român a murit şi alţi patru au fost răniţi în urma unui accident care a avut loc sâmbătă, pe autostrada M3 din Ungaria. Incidentul s-a produs după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a rostogolit în afara drumului.

Potrivit MAI, persoanele rănite au fost duse la spital. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14.35 (ora României), pe autostrada M3 din Ungaria, după ce autoturismul în care se aflau românii a rupt parapetul despărţitor al drumului, a intrat pe contrasens şi s-a rostogolit în afara carosabilului.

"Conform datelor furnizate de către reprezentanţii autorităţilor ungare, în accidentul rutier au fost implicaţi cinci cetăţeni români, dintre care o persoană a decedat şi alte patru au fost rănite. Una dintre persoanele rănite a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Judeţean Miskolc, fiind într-o stare critică”, a precizat MAI, în comunicatul de presă.

Din dispoziţia vicepremierului Gabriel Oprea, ataşatul de afaceri interne al MAI în Ungaria şi o echipă consulară de la Consulatul din Gyula au mers la spitalul unde au fost internaţi cei patru români răniţi în accident.

De asemenea, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a discutat, şi cu ministrul de externe, Titus Corlăţean, stabilind modalitatea comună de acţiune din partea autorităţilor române.

Reprezentanţi din cadrul MAE, ai Consulatului României din Gyula, în cooperare cu ataşatul de afaceri interne al MAI ţin legătura permanent cu autorităţile ungare referitor la situaţia cetaţenilor români. De asemenea, monitorizarea stării medicale a victimelor va fi realizată de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine