2020-05-25 15:10

Accident tragic. Un bătrân, între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etajul 4

 |  12:02
Accident tragic. Un bătrân, între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etajul 4

Un accident grav a avut loc joi într-un bloc din Piteşti, un bărbat căzând de la etajul 4, pe casa scării. El a suferit o mulţime de fracturi şi se zbate acum între viaţă şi moarte la spital.

Vecinii au auzit un zgomot puternic, după care l-au văzut pe bătrân intins pe jos, în scară, potrivit romaniatv.net. Nimeni nu ştie cum a ajuns bărbatul să cadă de la etajul 4 pentru că locuia cu un etaj mai jos. De asemenea, bărbatul a fost găsit aproape dezbrăcat, nu purta pantaloni, avea doar o cămaşă şi lenjeria intimă.

Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgenţă Piteşti, iar acum este la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire.

"Este grav, dar deocamdată este stabil. Şi-a recăpătat cunoştinţa. Are leziuni traumatice multiple, fractura de femur, traumatism cranian", a declarat medicul de pe ambulanţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Din primele date, se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine