2020-02-24 14:58

Accident grav lângă Vaslui. Femeie lovită de o autospecială SMURD aflată în misiune

 |  19:25
Accident grav lângă Vaslui. Femeie lovită de o autospecială SMURD aflată în misiune

Ofemeie în vârstă de 31 de ani, din judeţul Vaslui, a fost rănită foarte grav, ieridupă-amiază, după ce o autospecială SMURD a Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă (ISU) Vaslui, aflată în misiune, a lovit-o în apropierea unei treceride pietoni.

Victimaa fost transportată în stare critică la Spitalul "Sfântul Spiridon"din Iaşi, după ce a fost lovită, în apropierea unei treceri de pietoni dinsuburbia Moara Grecilor, de o autospecială SMURD (Serviciul Medical de UrgenţăResuscitare şi Descarcerare) care se afla în misiune. Potrivit Inspectoratuluipentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, echipajul SMURD mergea la o intervenţie laaproximativ 25 de kilometri de municipiul Vaslui, transmite corespondentul Mediafax.În momentul în care a lovit-o pe tânără, maşina de intervenţie avea semnaleleacustice şi luminoase în funcţiune. "Din ceea ce ştim noi, femeia a fostlovită în timp ce încerca să traverseze strada în apropierea unei treceri depietoni. Din ceea ce ne-a spus şoferul de pe maşina SMURD, femeia a plecatdintr-o staţie de autobuz, de pe trotuarul opus deplasării maşinii noastre deintervenţie, şi a încercat, la un moment dat, să traverseze strada, considerândcă are timp să treacă pe celălalt trotuar. Din păcate, cu tot efortulşoferului, care a tras dreapta de volan în încercarea de a o evita, femeia afost lovită cu partea din faţă a autospecialei", a declarat, ieri,corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă Vaslui, Marina Ababei.

Martoriisusţin că femeia a fost târâtă de autosanitară aproximativ 50 de metri peşosea. Ulterior, victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată în comăla Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine