2020-07-11 11:39

Accidentul de pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii iau în calcul varianta ca şoferul autocarului să fi adormit la volan

 |  13:58
Accidentul de pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii iau în calcul varianta ca şoferul autocarului să fi adormit la volan

Purtătorul de cuvânt al IGPR, Ramona Dabija, a declarat că poliţiştii iau în calcul mai multe variante care au dus la producerea accidentului de pe Autostrada Soarelui, printre acestea numărându-se posibilitatea ca şoferul bulgar să fi adormit la volan. În urma incidentului, două persoane au murit şi alte 48 au fost rănite.

Ramona Dabija a precizat că, până în prezent, nu s-au stabilit cu exactitate cauzele producerii accidentului de pe A2. Oamenii legii i-au în calcul inclusiv varianta că şoferul bulgar, în vârstă de 33 de ani, ar fi adormit la volan, transmite Mediafax.

Autocarul va fi transportat la sediul Poliţiei Autostrăzi pentru a fi efectuată o expertiză, în urma căreia se vor stabili cauzele producerii accidentului.

Ramona Dabija a mai spus că în autocar se aflau un grup de elevi,  doua familii de bulgari şi alte persoane care se întorceau din vacanţă.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni s-a răsturnat, sâmbătă noapte, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise aproximativ 25 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD.

Raed Arafat a precizat că din cele 53 de persoane din autocar, două au murit, şi anume o tânără de 17 ani şi o femeie. De asemenea, alte 48 de persoane au fost trasportate la mai multe spitale din Capitală pentru a primi îngrijiri.

Şoferul autocarului şi un alt bărbat sunt în stare gravă, aceştia fiind internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală. La această unitate medicală au mai fost aduşi alţi şapte adulţi şi doi copii de 10 şi 11 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-09

In legatura cu acest articol...

GRAV ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat. Două persoane au murit, mai multe sunt rănite
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz