2020-08-12 01:12

ACORD la nivel european: Laura Kovesi, procuror european. Ce urmează

 |  21:13
ACORD la nivel european: Laura Kovesi, procuror european. Ce urmează

Președintele Comisiei LIBE, Juan F. Lopez Aguilar, a anunțat marți seara un „acord final între Consiliu și Parlamentul European: Laura Kovesi, primul procuror european”.

„Echipele de negociere pentru Parchetul European, faza finală, după lungi ani de discuții: cu colegii mei dl. Pagaza și dl. Holmeier, și președinția finlandeză. Acord final între Consiliu și Parlamentul European: Laura Kovesi, prima procuroare europeană”, a scris europarlamentarul spaniol, pe contul lui de Twitter.

Ce urmează: acest acord va fi comunicat conferinței președinților în reuniunea COREPER II de miercuri.

Acest acord va trebui apoi confirmat de legislativul comunitar şi de Consiliu, după cum a explicat o purtătoare de cuvânt a Parlamentului European, la solicitarea Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-24Parerea ta...

MUNCA INTELECTUALILOR
25 Sep 2019

„Dna Kövesi este alegerea perfectă are competențe profesionale excelente. Ea va fi una dintre femeile puternice care conduc în UE de acum încolo. EPPO va fi un birou independent însărcinat cu investigarea, urmărirea penală și aducerea în justiție a infracțiunilor împotriva bugetului UE, cum ar fi frauda, ​​corupția sau frauda transfrontalieră TVA peste 10 milioane de euro. În viitor, terorismul ar putea fi inclus. Acesta va funcționa până în 2020 și va avea sediul la Luxemburg, împreună cu procurorul șef și un colegiu de procurori din toate statele membre.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz