2020-02-22 07:55

UPDATE Acțiune în forță a polițiștilor: O fată a anunțat la 112 că este RĂPITĂ

 |  21:08
UPDATE Acțiune în forță a polițiștilor: O fată a anunțat la 112 că este RĂPITĂ

Încă o răpire a fost anunțată la numărul de urgență 112. O tânără a sunat la ora 14.23 și a spus că este răpită și sechestrată într-o mașină care s-ar deplasa pe un drum din județul Olt.

UPDATE: Potrivit unor surse, ea le-a spus oamenilor legii că a fost o glumă şi că a sunat la 112 ca să-l sperie pe iubit pentru că mergea cu viteză. Cei doi sunt cercetaţi într-un dosar deschis pentru lipsire de libertate şi vor fi audiaţi, mâine, în Balş.

Apelul a durat doar 20 de secunde și a fost făcut din zona Piatra-Olt, susţine Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Pentru că semnalul era slab, nu s-a reuşit identificarea numărului de telefon.

Operatorul STS a auzit doar "Lasă-mă, nebunule, să cobor!", iar când apelul a fost direcționat către polițist, s-a întrerupt, fie pentru că femeia a fost împiedicată să mai comunice, fie pentru că a intrat într-o zonă fără semnal, au indicat polițiștii, citați de Mediafax.

Polițiștii au început să facă filtre, mai ales pe șoseaua dintre Slatina și Pitești, dar și pe alte drumuri din Olt și Argeș. Mai mulți șoferi au fost opriți și mașinile lor verificate.

Acțiunea este în plină desfășurare luni seară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine