2020-01-28 16:19

Acum e OFICIAL. Preafericitul DANIEL a fost numit cetățean de onoare al Capitalei

 |  15:43
Acum e OFICIAL. Preafericitul DANIEL a fost numit cetățean de onoare al Capitalei

Preafericitul Patriarh Daniel a fost numit cetăţean de onoare al Capitalei, printr-o decizie luată în şedinţa CGMB de joi. Proiectul, semnat de primarul general, Gabriela Firea, a fost votat cu 38 de voturi pentru, 5 împotrivă şi 5 abţineri. Titlul i se conferă „pentru activitatea social-filantropică” şi pentru „ridicarea Catedralei”.

„Se conferă titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti domnului Dan Ilie Ciobotea, pentru activitatea social-filantropică, liturgică şi misionară desfăşurată pe plan naţional şi internaţional”, se arată în proiectul de hotărâre votat joi în şedinţa CGMB.

„Pentru grija părintească a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel de a începe realizarea lucrării publice Catedrala Mântuirii Neamului, de o mare valoare pentru Municipiul Bucureşti, care va aduce în ansamblul ei atât Muzeul Creştinismului Românesc, căminul pentru pelerini, un centru de diagnostic şi tratament cât şi un Centru de Conferinţe, toate în incinta Catedralei noi. Având în vedere importanţa şi impactul benefic pe care îl are realizarea acestui edificiu asupra cetăţenilor României în special al locuitorilor Capitalei, Pentru curajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel de a construi şi de a urma direcţia istorică a Regelui Ferdinand care în anul 1920 a susţinut că „Suntem datori să ridicăm în Capitala tuturor românilor...Biserica Mânturii Neamului ca simbol al unităţii sufleteşti a întregului neam”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

ANONIM
31 Ian 2019

Titlul i-a fost acordat pentru ca i-a cântat '' VREDNIC ESTE '' borfasului national draknea.
ANONIM
02 Feb 2019

Ăsta este doar UNUL din motive...javrele infractoare din politică și guvern îi/le mărește salariile ca să nu-i blagoslovească și să-și piardă puterea lumească, BINE PLĂTITĂ în timp ce românii mor de foame sau sunt la limită! RUȘINE RECHINULUI ALB CARE, CEL PUȚIN DIN POZĂ, ARE ȘI ĂSTA OCHII DUBIOȘI, SUBȚIAȚI CA LA FELINE...DE-AICI ȘI ISPRAVA DE A SCADE SENTIMENTUL RELIGIOS AL ROMÂNILOR CU 40%, AȘA CUM A PROMIS CĂ DOAR D-AIA A FOST PROPULSAT CA ȘEF PESTE BOSTĂNĂRIA BOR, D-AIA L-A ȚINUT PE HOMĂLĂUL ĂLA CARE PROSTITUA VIITORII DIACONI SAU PREOȚI SILUINDU-I PĂCATELOR CELOR DIN SODOMA ȘI GOMORA, D-AIA NU A LUAT NICIO MĂSURĂ DECÂT FOARTE GREU, DUPĂ CE AU APĂRUT ÎN PRESĂ FILMĂRILE CU EI, D-AIA PERMITE LUXUL ȘI SUPER-ÎMBOGĂȚIREA DIN PARTE CLERULUI PLUS OBLIGATIVITATEA VIRĂRII ÎN VISTIERIILE LUI A TOT CE MIȘCĂ SAU SE DONEAZĂ DE PRIN PAROHII, CA UN LACOM ȘI NE-SĂTUL CE E, D-AIA VORBEȘTE DOAR DIN CĂRȚI, DUHUL LUI FIIND MORT! D-aia are dragonii (dracii) ăia stilizați pe măciulia patriarhală pentru că e parte din ei și ascultători lor!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine