2019-08-19 04:53

Adina Florea, ADMISĂ în secția specială care va ancheta magistrați

 |  18:35
Adina Florea, ADMISĂ în secția specială care va ancheta magistrați

Cinci procurori au fost admiși de CSM în noua structură, după patru ore de audieri. Printre aceștia este și Adina Florea.

În total, șapte procurori s-au prezentat la interviu la CSM pentru un post în cadrul noii secții speciale care va ancheta acuzațiile aduse judecătorilor și procurorilor. Această secție, înființată prin pachetul care modifică legile justiției, își va începe activitatea săptămâna viitoare.

Adina Florea este, de asemenea, propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pentru funcția de procuror-șef al DNA. Toader a trimis propunerea președintelui Klaus Iohannis, în ciuda avizului negativ venit de la CSM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

ANONIM
19 Oct 2018

BA DAR ASTA NU MAI ARE BARBAT ? PESTE TOT NUMAI EA . DAR DOSARELE PASTRATE SI FURTURILE DIN JUDET NU O INTREABA NIMENI ?? SAU ERA CU CARELE ALEGORICE ALE LUI MAZARE ?? CALEA FERATA , INFRASTRUCTURA , GARILE , CONSTANTA - MANGALIA FACUTA ACUM 120 ANI , NU MAI INTREABA NIMENI ??
ANONIM
19 Oct 2018

Cite lefuri ? de la 150 mi;ioane din alta sarcina 100 ,5 si acum inca 200 - 300 milioane ? Iar alti 1000 lei salariu sau pensie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray