2019-10-21 12:59

Adina Florea, AUDIATĂ la Parchetul General. Care e MOTIVUL

 |  17:54
Adina Florea, AUDIATĂ la Parchetul General. Care e MOTIVUL

Procurorul Adina Florea, propusă la conducerea DNA, a fost audiată ca martor la Parchetul General în dosarul legat de provenienţa potocolului secret SRI-Parchetul General publicat de Darius Vâlcov, anunţă Antena 3, citată de News.ro.

Conform sursei citate, audierile au avut loc marţi, au durat mai multe ore, mai mulţi procurori fiind audiaţi.

Potrivit aceleiaşi surse, Adina Florea a confirmat că a fost prezentă la audieri, precizând ca va răspunde oricărei invitaţii în acest sens.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat recent că există o verificare în curs la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, în urma informaţiilor din spaţiul public potrivit cărora protocolul secret SRI-Parchetul General publicat de Darius Vâlcov ar proveni de la această structură.

„Vă pot confirma doar că există o verificare în curs la parchetul Curţii de Apel Constanţa”, a spus procurorul general, întrebat de jurnalişti despre informaţiile potrivit cărora protocolul secret postat de Darius Vâlcov pe Facebook ar proveni de la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, structură din care provine şi procurorul Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru conducerea DNA.

În 24 august, Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a publicat, pe pagina sa de Facebook un protocol încheiat între Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) şi Serviciul Român de Informaţii (SRI) în 7 decembrie 2016, iar potrivit informaţiilor din spaţiul public documentul ar proveni de la Parchetul Curţii de Apel Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19Parerea ta...

ANONIM
20 Sep 2018

BAI judicirista bulii DUPA CE AI PASTORIT SI CULTIVAT SISTEMUL MAFIOT SI BANDITESC IN JUD CONSTANTA , CE VREI ACUM SA FACI ? ACELASI LUCRU LA NIVELUL TARII SI ASA DECAZUTE .CORUPTIA DIN JUD CONSTANTA ESTE PE LOCUL DOI IN TARA DUPA JUD PRAHOVA JUD PH=PATRIA HOTILOR. SE VEDE CUM JONGKLEAZA SI LUCREAZA FONDURILE FRAUDULOASE DIRIJATE DIN MADAGASCAR SI ISRAEL DE CATRE MAZARE SI Milionarul Elan Schwartzenberg in detrimentul natiei romane.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray