2020-02-25 22:51

Adina Florea, despre dosarul în care este citată Kovesi: Este un dosar în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018

 |  10:29
Adina Florea, despre dosarul în care este citată Kovesi: Este un dosar în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018

Şefa Secţiei de anchetare a magistraţilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineaţă, că dosarul în care este citată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Florea a precizat că se vor respecta drepturile tuturor şi în primul rând legea.

”Este un dosar ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. E o anchetă în desfăşurare, nu am cum să comentez. Din punctul meu de vedere, eu nu pot să vă spun decât că este o anchetă în curs de desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi în primul şi în primul rând se va respecta legea”, a declarat Adina Florea.

Ea a precizat că este o anchetă în desfăşurare in rem şi în care s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de o persoană.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi a anunţat, miercuri seara, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Ea susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

În 24 ianuarie, fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat, la Antena 3, că va fi audiat din Serbia de Secţia privind infracţiunile comise de magistraţi, în dosarul care o vizează pe Laura Codruţa Kovesi, iar dacă procurorii îi vor cere, le va da fotografia în care apare şefa DNA la o petrecere la el acasă, despre care el a vorbit, dar pe care nu a prezentat-o public.

Ghiţă a anunţat în 9 decembrie 2018 că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Sebastian Ghiţă susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

ANONIM
14 Feb 2019

Oare plagiatoarea stearpă....nu a aflat că minciuna are picioare scurte???.. Încă o dovadă că este o MINCINOASA NOTORIE...o dovadă că în cap are tărâțe si nu stie ca nu se poate trai doar in minciuna .....targusor este in capul ei...
ANONIM
14 Feb 2019

La nazistii astia ( duamna wernera, plagiatoarea ,Sika maimutica si in general la nazistii lui peste mort)minciuna si ura sunt a doua natura
MATA HARI DE PLESCOI
14 Feb 2019

TE AI BAGAT IN PULITICA , PINA LA GIT . UNDE SUNT FABRICILE NOASTRE . CIT PREJUDICIU AI FACUT TARII ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine