2020-02-18 17:27

Adina Florea, dosar penal pe numele lui Frans Timmermans

 |  18:01
Adina Florea, dosar penal pe numele lui Frans Timmermans

Procurorul Adina Florea a înregistrat un dosar penal pe numele lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), după o plângere depusă de luju.ro.

Dosarul a fost înregistrat după ce luju.ro a depus o plângere în care îl acuză pe Frans Timmermans de falsificarea raportului MCV. Plângerea îi vizează şi pe comisarul european pe Justiţie Vera Jourova, procurorul general al României, Augstin Lazăr, şi pe şefa reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea.

Lumea Justiţiei (luju.ro) a formulat în 30 ianuarie 2019 „denunţ împotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea şi Augustin Lazăr pentru fapte de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu, fals intelectual, comunicare de informaţii false, toate în legătură cu falsificarea Raportului MCV”.

Adina Florea, dosar penal pe numele lui Frans Timmermans
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

ANONIM
20 Feb 2019

FIIND DATA O SITUATIE SPECIALA, CSM SI CSAT TREBUIE SA IA ATITUDINI VIS A VIS DE DOASRUL TEL DRUM SI SA URMAREASCA CELERITATEA SI OBIECTIVITATEA SOLUTIONARII LUI PENTRU CA IMPLICA SI ASPECTE DE SIGURANTA NATIONALA .
DIANA
20 Feb 2019

STIMATĂ DOAMNĂ ADINA FLOREA, VA INTELEG COMPLEXUL DE INFERIORITATE IN FATA LAUREI KOVESI,TOCMAI PENTRU CA SUNT FEMEIE.TE ASIGUR ÎNSĂ CĂ NU TE VEI RIDICA NICIODATA LA NIVELUL ACESTEI FEMEI CARE TE ECLIPSEAZA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.RAMAI ACOLO UNDE ESTI IN UMBRA COMPLEXELOR TALE SI LAS O PE CODRUȚA IN ASCENSIUNEA EI. TU NU VEI PUTEA IESI IN RELIEF ORICAT TE- AI STRĂDUI SI ORIUNDE TE- AI AFLA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine