2019-07-15 21:14

Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM: Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA

 |  15:52
Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM: Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA

Adina Florea a declarat, vineri, că dacă va fi numită de către preşedintele Klaus Iohannis în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) va ocupa postul respectiv, respingând ideea că este ”o variantă de rezervă” candidatura pentru un post de procuror în cadrul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

”Dacă mă numeşte domnul preşedinte o să merg la DNA”, a spus, vineri, Adina Florea, la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii, unde a fost audiată pentru că şi-a depus candidatura pentru un post de procuror în cadrul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Întrebată dacă înscrierea la acest concurs este o variantă de rezervă, Adina Floarea a spus: ”Nu, nu e deloc o variantă de rezervă”.

Procurorul Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei la şefia DNA şi candidat la o funcţie de procuror în Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, a declarat în faţa membrilor CSM că cele două candidaturi nu au legătură una cu alta, adăugând că la DNA îşi doreşte să aducă un plus, astfel încât structura să-şi îndeplinească obiectivele specifice.

„Candidatura mea la DNA rămâne, sunt în cursul unei proceduri. Cred în această candidatură, am depus-o pentru că am crezut că pot aduce un plus la DNA astfel încât structura să-şi ducă la îndeplinire obiectivele pe care le are. Candidatura la DNA nu are legătură cu această candidatură, de procuror de execuţie. Îmi doresc să instrumentez dosare, aşa cum fac şi acum, prin urmare nu cred că pot fi confundate cele două candidaturi”, a declarat Adina Florea, întrebată de membrii CSM despre cele două candidaturi.

Întrebată, de asemenea, despre importanţa bunei credinţe şi sincerităţii, Adina Florea a spus că pentru ea, ambele sunt importante şi că inclusiv în activitatea sa de-a lungul anilor a încercat să aibă o conduită potrivită indiferent de persoana pe care a avut-o în faţă.

CSM a emis un aviz negativ pentru numirea Adinei Florea la DNA, dar ministrul Justiţiei a înaintat preşedintelui propunerea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

FREACA MENTA
19 Oct 2018

COCOANA ; UNDE ERAI CIND MAZARE SI GASCA FURA ????????????? SAU TELDRUM LUCRA LA CONSTANTA ???? CE AI FACUT CU DOSARELE ?????????
SLUGA MAFIEI PSD.
19 Oct 2018

Individa din Constanta vrea neaparat sa slujeasca mafia psd din capitala. Candideaza pe la toate usile ciumei rosii poate obtine '' buletin de Bucuresti''. Despre mafia psd din portul Constanta nu a auzit , nu a vazut nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray