2020-04-08 00:10

ADIO autostrăzi! Ce decizie a luat guvernul Orban

 |  20:15
ADIO autostrăzi! Ce decizie a luat guvernul Orban

Guvernul vrea să anuleze procedurile de construcție a autostrăzilor Târgu Neamț-Iași și Comarnic-Brașov în parteneriat public privat.

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă spune că în acest caz se poate vorbi de inginerii marca Darius Valcov și propune închiderea procedurilor de contractare.

Dancă mai susține că au fost înființate direcții speciale pentru derularea acestor proiecte, care, dacă ar fi realizate în parteneriat public privat, ar fi sortite eșecului.

Premierul a spus în ședința de guvern că va amână luarea unei decizii în acest sens.

Guvernul a dezbătut, joi, în primă lectură, proiectul de ordonanţă care vizează anularea procedurilor de contractare a investiţiilor în parteneriat public-privat aflate în derulare la nivelul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, a precizat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

"A fost dezbătută în primă lectură o ordonanţă simplă a Guvernului, în baza Legii de abilitare a Guvernului pentru emiterea de ordonanţe în timpul vacanţei parlamentare, pentru modificarea ordonanţei de urgenţă privind parteneriatul public-privat. În acest sens, vor fi, practic, modificate atribuţiile şi funcţiile Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză în ceea ce priveşte procedurile de contractare a investiţiilor în parteneriat public-privat, în sensul în care procedurile aflate în derulare la nivelul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză se anulează", a declarat Ionel Dancă la finalul şedinţei de guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

ADIO
17 Ian 2020

ADIO autostrăzi ! Adio cu Gruparea Dragnea și “statul paralel” Adio munca !
ADIO
17 Ian 2020

Adio cinste ,adio normalitate adio !A m ajuns ca guvernerul sa fie exact ca tatuca alogenul NIste jigodii mincinoase
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine