2020-04-07 18:00

Administratorul unei carmangerii din Ilfov și-a ucis un angajat bănuindu-l de furtul unor oi

 |  18:12
Administratorul unei carmangerii din Ilfov și-a ucis un angajat bănuindu-l de furtul unor oi

Administratorulunei carmangerii din Dragomireşti-Vale, judeţul Ilfov, a fost arestat preventivpentru uciderea unui angajat, pe care îl suspecta de furtul unor oi, şi rănireaaltor doi, fiul acuzatului fiind dat în urmărire pentru a fi tras şi el larăspundere.

Infracţiunileau fost comise în 26 iunie, când poliţiştii din Dragomireşti-Vale au fostsesizaţi despre faptul că, într-o hală situată în incinta unei carmangerii dinlocalitate se află trei bărbaţi răniţi, dintre care unul părea decedat, searată într-un comunicat de presă de joi al Inspectoratului de Poliţie alJudeţului (IPJ) Ilfov.

Lalocul incidentului s-au deplasat ofiţeri de investigaţii criminale şi criminalişti,precum şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureştişi un medic legist, care au identificat victimele. Acestea sunt Ion V. (61 deani), din judeţul Argeş, care a fost găsit mort, George D. (24 de ani) şi GuţăS. (42 de ani), din judeţul Buzău.

Anchetatoriiau stabilit că în 26 iunie, între orele 12.00 şi 14.00, cei trei bărbaţi aufost conduşi de administratorul carmangeriei la care lucrau, Radu D. (56 deani) şi de fiul acestuia, Marian D. (25 de ani), în hala respectivă. Aici, ceitrei au fost acuzaţi că au furat 51 de oi şi, pentru a-i convinge sărecunoască, administratorul şi fiul său i-au lovit cu un lanţ şi o bâtă.În ziua următoare, Radu D. a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Bucureşticu propunere de arestare preventivă pentru omor şi tentativă la omor deosebitde grav. Instanţa a emis, pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29de zile.

Fiuladministratorului nu a fost găsit, însă poliţiştii continuă acţiunea decăutare, pentru a-l trage la răspundere şi pe acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine