2019-11-14 21:55

Adolescent scos din Dunăre după mai multe ore de căutări. Tânărul a murit la spital

 |  11:01
Adolescent scos din Dunăre după mai multe ore de căutări. Tânărul a murit la spital

Adolescentul de 14 ani, care luni după-amiază a intrat în Dunăre şi nu a mai ieşit, el fiind scos de scafandri după mai multe ore de căutări, a fost declarat decedat în cursul nopţii, la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, adolescentul de 14 ani, scos din Dunăre în stare de hipotermie şi fără semne vitale a fost declarat decedat în cursul nopţii la Spitalul Judeţean Constanţa.

Autorităţile au fost anunţate, luni după-amiază, de faptul că un adolescent de 14 ani a intrat în Dunăre, în localitatea Rasova şi nu a mai reuşit să iasă la mal. La faţa locului s-au deplasat o autospecială, o barcă şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul Cernavodă, precum şi un echipaj format din trei scafandri. De asemenea, la căutări a participat şi o ambarcaţiune a Secţiei Regionale Poliţie Transporturi.

După câteva ore de căutări, adolescentul a fost găsit de scafandri, la 7 metri de locul incidentului, el fiind predat echipajului SMURD care a început resuscitarea.

Ulterior, el a fost preluat, în hipotermie şi fără semne vitale, de elicopterul SMURD, fiind dus la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru continuarea manevrelor de resuscitare. În momentul când a ajuns la unitatea medicală temperatura corpului său era de 20 de grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray