2020-08-10 18:36

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, eliberat din arest: Regret ce s-a întâmplat

 |  09:21
Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, eliberat din arest: Regret ce s-a întâmplat

Bărbatul, Adrian Zglobiu a fost eliberat din arest în noaptea de duminică spre luni. El a fost reţinut după ce l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, în Portul Constanţa. La ieşirea din arest, bărbatul a spus că regretă ceea ce a făcut.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, a părăsit arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, când a expirat odonanţa de reţinere pentru 24 de ore şi după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică în dosarul său, din ultraj şi loviri şi alte violenţe, în tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul nu a mai fost astfel dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

"Regret ce s-a întâmplat şi îmi cer scuze pentru tot. Acuma mă rog să se termine totul cu bine", a afirmat Adrian Zglobiu, la ieşirea din arest.

Bărbatul a ţinut să precizeze că nu face parte din nicio formaţiune politică.

"Nu fac parte şi nu am făcut parte niciodată dintr-un partid politic", a precizat Adrian Zglobiu.

Adrian Zglobiu l-a scuipat sâmbătă pe preşedintele Traian Băsescu în momentul în care şeful statului a coborât de pe nava şcoală "Mircea".

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică.

Imediat după incident, bărbatul a fost imobilizat de către ofiţerii SPP. La ieşirea de la Parchet, Adrian Zglobiu a afirmat că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, "cântate pentru Băsescu". "După ce a vândut flota vrea cântece patriotice?", a spus bărbatul.

Fiind întrebat apoi dacă regretă gestul făcut, bărbatul a răspuns:

"Regret că nu am emigrat din România, că am fost fraier să rămân", a replicat Arian Zglobiu.

Procurorii l-au reţinut pe bărbat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru ultraj, loviri şi alte violenţe, dar ulterior anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în cazul său, el fiind cercetat acum pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-26Parerea ta...

VIGILANTE
26 Mai 2014

E un "antenist" intoxicat care e suparat ca are o casa cu numai 12 camere, iar in cele 1 milion de locuri de munca create de "tonta", el nu si-a gasit job. Banuim ca FELIX ii pregateste contractul de confidentialitate la antene pentru o destainuire fluviu, consolat cu siguranta de "rottweilerul casei", pastorul Gadea.
D L
26 Mai 2014

In sfârșit un om curajos ,sa facă pușcărie dupa ce va face si basescu pentru ca a lovit acel copil .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz