2020-08-13 06:28

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, în faţa instanţei. Procesul începe la Judecătoria Constanţa

 |  08:06
Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, în faţa instanţei. Procesul începe la Judecătoria Constanţa

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, ajunge în faţa instanţei. Procesul în care acesta este judecat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice începe la Judecătoria Constanţa.

Adrian Zglobiu riscă să primească amendă sau să fie condamnat la închisoare.

În data de 24 mai, în momentul în care președintele Traian Băsescu cobora de pe Bricul Mircea şi saluta publicul, Adrian Zglobiu s-a apropiat de şeful statului şi l-a scuipat.

Bărbatul a fost imoblizat imediat de lucrătorii SPP și predat unui echipaj de jandarmi. Adrian Zglobiu a fost cercetat și pentru ultraj după ce președintele Traian Băsescu a depus o plângere penală împotriva sa. Procurorii au hotărât însă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale acestei fapte.

Bărbatul a fost supus mai multor evaluări psihiatrice, iar concluzia a fost că suferă de tulburări de personalitate. De asemenea, s-a constatat că în momentul n care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu avea discernământ și a săvârșit fapta cu intenție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz