2020-06-07 00:39

Adriean Videanu, cercetat sub control judiciar, s-a prezentat la Secţia 12 Poliţie

 |  10:00
Adriean Videanu, cercetat sub control judiciar, s-a prezentat la Secţia 12 Poliţie

Adriean Videanu s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Secţia 12 Poliţie, unde trebuie să meargă de două ori pe săptămână, conform obligaţiilor stabilite în cadrul măsurii controlului judiciar, dispusă în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP.

Fostul ministru al Economiei a ajuns la Secţia 12 Poliţie mai devreme decât ora stabilită săptămâna trecută, cu poliţiştii supraveghetori. Conform programului stabilit în cadrul măsurii controlului judiciar, Videanu trebuie să se prezinte la Secţia 12 Poliţie în zilele de marţi şi joi, la ora 09.00.

Adriean Videanu a fost eliberat din arest în 6 februarie, după ce instanţa supremă a dispus cercetarea fostului ministru sub control judiciar, în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP. Acesta este acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

În acelaşi dosar sunt arestaţi preventiv fosta şefă a DIICOT Alina Bica, consilierul acesteia Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş.

Fostul ministru Adriean Videanu este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu. Procurorii au precizat că Alina Bica, în februarie 2014, printr-o ordonanţă dată ca procuror-şef al DIICOT, cu încălcarea prevederilor legale de competenţă, a ridicat sechestrul asigurator asupra unui număr de 80 de acţiuni ale lui Adriean Videanu, care fusese dispus de procurorul ce instrumenta dosarul Romgaz-Interagro, în care fostul ministru este cercetat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine