2020-04-07 01:07

Afacerea “tentativei de viol”, o răzbunare pentru că realizatorul tv urmează să se însoare. Cristi Tabără nu va fi urmărit penal

 |  19:43
Afacerea “tentativei de viol”, o răzbunare pentru că realizatorul tv urmează să se însoare. Cristi Tabără nu va fi urmărit penal

PoliţiştiiSecţiei 9 au înaintat Parchetului dosarul privind pretinsa tentativă de viol decare este acuzat prezentatorul tv Cristi Tabără, cu propunerea neînceperii urmăririipenale. Anchetatorii nu au reţinut nici un indiciu din care să rezulte că relatărilefiicei fostei sale iubite, privitoare la un coportament sexual deviant pe careacesta l-ar fi săvârşit asupra minorei, în urmă cu un an, sunt reale.

Omulde televiziune a fost audiat, ieri, la sediul Secţiei 9 Poliţie. Cristian Tabărăa negat toate acuzaţiile care i-au fost aduse de către fiica fostei saleiubite. Anchetatorii au concluzionat că, de fapt, tot acest scandal reprezintăo răzbunare a faptului că realizatorul tv urmează să se căsătorească la sfârşitulacestei săptămâni. Potrivit procedurilor, chiar dacă pretinsa parte vătămată nua depus plângere împotriva lui, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, au efectuatacte premergătoare în cauză şi au înaintat Parchetului Tribunalului Bucureştidosarul cu propunerea neînceperii urmăririi penale.

La17 iulie, Alexandra, în vârstă de 12 ani, s-a prezentat la Secţia 9 Poliţie,povestindu-le oamenilor legii că, pe vremea când Cristian Tabără era iubitulmamei ei, Alina, a încercat să-i atingă zonele intime. Relaţia realizatoruluide televiziune cu mama minorei s-a sfârşit la trei luni de la acest pretinsincident, însă minora a aşteptat un an pentru a povesti anchetatorilor acestlucru. Nu întâmplător, spun uniiapropiaţi ai lui Cristian Tabără, întrucâtdirectorul Departamentului Film din TVR urmează ca sâmbătă să se căsătoreascăcu Loredana Lascu, fostă prezentatoare la televiziunea regională TransilvaniaTV. Cununia fusese programată să aibă loc la Târgu Secuiesc, în judeţulCovasna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-20Parerea ta...

SILE
29 Iul 2010

E foarte posibil ca omul sa fie complet nevinovat.Problema e ca NUP sa fie dat dupa o temeinica documentare si cu argumente juridice imbatabile, chiar daca asta va incrimina partea adversa. Criteriul adevarului trebuie sa fie criteriul suprem. P zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine