2020-04-06 16:18

Afaceri de criză. Transelectrica plăteşte 400 milioane de lei vechi pentru curăţarea buruienilor

 |  19:13
Afaceri de criză. Transelectrica plăteşte 400 milioane de lei vechi pentru curăţarea buruienilor

CompaniaNaţională de Distribuţie a Energiei Electrice Transelectrica SA a atribuit, la începutulacestei luni, un contract de aproximativ 400 milioane de lei vechi, fără TVA,unei firme din Ploieşti pentru cosirea şi îndepărtarea vegetaţiei şi marcareaaleilor în nouă locaţii ale Staţiilor aferente zonei Cluj ale companiei. Anunţulde intenţie a fost publicat de Transelectrica pe site-ul SEAP la data de 4iunie, iar licitaţia deschisă, la care a participat un singur ofertant, a fostatribuită la 1 iulie 2010 firmei ploieştene Aclad Design SRL.

Valoareafinală a contractului atribuit de Transelectrica pentru îndreptarea buruienilorde pe aleile staţiilor de lucru se ridică la 38.776 de lei fără TVA, firmaploieşteană urmând să cureţe vegetaţia în Staţiile Câmpia Turzii, Cluj-Est,Oradea Sud, Roşiori, Baia Mare, Sălaj, Vetiş, Sălaj şi Tihău.

Contractulcu Transelectrica nu este singurul de acest tip adjudecat de firma Aclad Designpentru toaletarea vegetaţiilor crescute pe domeniul instituţiilor publice alestatului român. Spre exemplu, la data de 4 mai 2010, Primăria Târgu-Jiu a încheiatcu societatea în cauză un contract în valoare de 39.976 de lei fără TVA pentruservicii de tăiere şi toaletare a arborilor. Anul trecut, aceeaşi societatecomercială a mai primit un contract, în valoare de 95.940 de lei fără TVA de laMinisterul Apărării Naţionale, licitaţia fiind organizată de Unitatea Militară02290 Heiuşi. Armata a plătit aceşti bani pentru servicii de doborâre aarborilor prin tehnologia alpinismului utilitar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine