2020-05-29 04:45

Agent din Ialomiţa, arestat la domiciliu pentru 30 de zile, pentru luare de mită şi trafic de influenţă

 |  12:24
Agent din Ialomiţa, arestat la domiciliu pentru 30 de zile, pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus măsura arestării la domiciliu, pentru 30 de zile, a unui agent din Ialomiţa, care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, după ce ar fi primit şpagă bani şi brânzeturi.

Astfel, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Căpităneanu Gabriel Marius,  agent de poliţie în cadrul Postului de Poliţie al localităţii Sfântu Gheorghe, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Poliţistul a fost prins în flagrant luni, în timp ce primea 100 de lei pentru a nu aplica o sancţiune contravenţională.

Parchetul Ialomiţa a precizat că poliţistul Căpităneanu a acceptat luna trecută promisiunea primirii unei cutii cu brânză de 4 kg pentru a interveni şi a-l determina pe un agent de poliţie să nu-i aplice o sancţiune contravenţională unui conducător auto pe care îl oprise în trafic. Astfel, la data de 15.07.2014,  inculpatul a primit cutia cu brânză, promisă.

De asemenea, agentul Gabriel Marius Căpităneanu a primit ziua următoare de la un conducător auto 200 lei  pentru a nu-i aplica acestuia o sancţiune contravenţională pentru lipsa rovignetei.

Pe 18 iulie,  poliţistul a pretins printr-un intermediar 100 lei de la un şofer pe care l-a oprit în trafic în timp ce conducea pe drumurile publice un moped neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere, pentru a nu-i întocmi acestuia un dosar penal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine