2020-07-03 14:34

Agresorul poliţistului din Târgovişte i-a scuipat pe jurnalişti

 |  14:46
Agresorul poliţistului din Târgovişte i-a scuipat pe jurnalişti

Tânărulacuzat că a lovit în cap, într-un local din Târgovişte, un poliţist de la IPJDâmboviţa a fost dus, vineri, la Curtea de Apel Ploieşti, unde se judecărecursul formulat de acesta la măsura arestării, el scuipându-i pe jurnaliştiiaflaţi pe holul Curţii de Apel.

DanielUţă a fost adus sub escortă la Curtea de Apel Ploieşti, unde magistraţii judecărecursul formulat de avocaţii acestuia la decizia Tribunalului Dâmboviţa de arestarepreventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de tentativă la omor calificat,transmite corespondentul Mediafax. În momentul în care era condus încătuşat peholul Curţii de Apel, Uţă i-a scuipat pe jurnaliştii aflaţi acolo şi care auîncercat să îi pună întrebări. "Danezu (Daniel Uţă - n.r.) a devenit unmic Passaris din Târgovişte numai din vina mass-media. El regretă fapta, care afost comisă fără intenţie asupra poliţistului, nu a fost premeditată. Clientulmeu nu reprezintă sub nici o formă un pericol pentru ordinea publică", adeclarat Dumitru Popa, unul dintre avocaţii lui Uţă.

LaCurtea de Apel Ploieşti, Uţă a fost reprezentat de doi avocaţi care au susţinutcă nu există probe temeinice la dosar şi că l-a agresat pe poliţist "dinconfuzie şi fără intenţie". Apărătorii lui Uţă au solicitat instanţeiînlocuirea măsurii arestăriii preventive cu aceea a obligării de a nu părăsiţara. Magistraţii Curţii de Apel a rămas în pronunţare.

Stareapolițistului, foarte gravă

Stareapoliţistului lovit cu o sticlă în cap într-un local din Târgovişte este încontinuare foarte gravă, tânărul este în comă profundă, fără nicio ameliorare,a declarat, vineri agenţiei Mediafax, purtătorul de cuvât al Spitalului deUrgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa. "Din păcate au apărut şifenomene de decompensare neurologică. A avut şi febră. Acestă decompensarepoate fi recuperată sau nu. Starea lui este foarte gravă. Este în comăprofundă. Aşa a fost şi înaintea intervenţiei de decompensare a creierului şitot aşa a rămas şi după operaţie. Este foarte grav", a precizat medicul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz